Ana Estela i Gallach


Aquest és el nostre nou espai per a l'assignatura de FILOSOFIA I CIUTADANIA que compartirem enguany. Ací podreu localitzar molts recursos, tindreu els treballs i activitats de classe i altres orientacions per a fer un aprenentatge excel.lent durant el curs. 
Per als avisos, recordatoris i altres gestions de classe utilitzarem un grup secret de FACEBOOK Filosofia 1er Batx. 15/16 en Florida CES al que pots afegir-te ja, demanant invitació per sol.licitar entrar. Recorda'm qui eres i a quin curs estàs. Clica a la icona si tens perfil i LLEST!!. Trobaràs un missatge de benvinguda al grup

També estar al dia de les actualitzacions del bloc és senzill si t'inscrius al menú de la dreta. Totes aquestes ferramentes t'ajudaran a estar més al dia, més informat i a participar més del teu propi aprenentatge. 

Vos deixe amb Nora Jones amb Somewhere over the rainbow, un clàssic mil vegades versionat i el títol original del qual és Over the rainbow que va ser interpretat per Judy Garland, la mare de la famosa Lisa Minelly, en The Wizard of Oz, el Mag d'Oz. 

Etiquetes de comentaris: edit post
Reaccions:  
0 Responses

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails

Vinyetes filosòfiques

Blocs alumnes 08-09

Blocs alumnes 09-10

Blocs 1A

Blocs 1B

Blocs 1 C

G0: Anglès

G1: BT i CCSS

G2: Salut i CCSS