Ana Estela i Gallach


Aquest és el nostre nou espai per a l'assignatura de FILOSOFIA I CIUTADANIA que compartirem enguany. Ací podreu localitzar molts recursos, tindreu els treballs i activitats de classe i altres orientacions per a fer un aprenentatge excel.lent durant el curs. 
Per als avisos, recordatoris i altres gestions de classe utilitzarem un grup secret de FACEBOOK Filosofia 1er Batx. 15/16 en Florida CES al que pots afegir-te ja, demanant invitació per sol.licitar entrar. Recorda'm qui eres i a quin curs estàs. Clica a la icona si tens perfil i LLEST!!. Trobaràs un missatge de benvinguda al grup

També estar al dia de les actualitzacions del bloc és senzill si t'inscrius al menú de la dreta. Totes aquestes ferramentes t'ajudaran a estar més al dia, més informat i a participar més del teu propi aprenentatge. 

Vos deixe amb Nora Jones amb Somewhere over the rainbow, un clàssic mil vegades versionat i el títol original del qual és Over the rainbow que va ser interpretat per Judy Garland, la mare de la famosa Lisa Minelly, en The Wizard of Oz, el Mag d'Oz. 

0 Responses

Publica un comentari a l'entrada