Ana Estela i Gallach

El proper 28 de gener anem al cinema. De la mà de La pesadilla de Darwin serem testimonis de les perversions de la globalització i arrran de la nostra reflexió, pensarem-hi junts solucions. Perquè la perca  del Nil de Tanzània, que a sovint és als nostres plats és la protagonista d'aquesta història. En un món global res està lluny, sinó ben prop ... com la perca.
Ací teniu la guia per treballar la pel.lícula. Cal llegir-la i preocupar-vos d'informar-vos tal i com vos suggereix sobre la teoria de l'evolució. És clar que no cal llegir el llibre de J. Villarroya.

També teniu els enllaços per si és del vostre interès: PART PRIMERA I PART SEGONA.


Ara és el moment d'exercitar el pensament, de criticar la globalització i de canviar el món si és que no ens agrada el que ens envolta.

Es tracta de fer realitat la tesi XI sobre Feuerbach de Marx:

"Los filósofos no han hecho más que interpretar de diversas maneras el mundo, pero de lo que se trata ahora es de cambiarlo."


Esteu d'acord amb Marx en què deguem canviar el món? 
Què en podríem fer per què fos més just?
O és cert que no podem fer res ...?


En aquest vídeo de VOCES CONTRA LA GLOBALIZACIÓN. CAP. 7. EL SIGLO DE LA GENTE trobareu algunes respostes ... Hi ha vàries parts que podeu anar vegent 





Entreu en aquest link i tindreu els detalls del treball a la segona part de la recerca i del producte final. Desprès preparareu les exposicions orals per presentar les vostres idees i propostes de millora del món. Mireu les orientacions per preparar l'entrada del vostre bloc que utilitzareu per exposar.
0 Responses

Publica un comentari a l'entrada