Ana Estela i Gallach

Prenc prestat el títol del llibre del nostre amic i company Josep Villarroya  LA GLOBALITZA ... QUÈ  per a presentar una proposta de treball en grups. 




En la primera fase, INVESTIGAREM SOBRE ...
  1. Què és la globalització?
  2. Quines són les problemàtiques derivades de la globalització? 
Amb l'objectiu de fer una presentació de power point interactiva.
    En la segona fase,  CERCAREM LES SOLUCIONS ... I REFLEXIONAREM
    1. Pensarem en una problemàtica concreta i quina podria ser la nostra manera de contribuir a la seua millora. No ens interessen ara les mesures guvernamentals o internacionals, sinó aquelles que podem dur endavant els ciutadans i ciutadanes com la Campanya organitzada per Intermón Oxfam o altres que hi podreu trobar. 
    2. Cal fer una redacció en la qual exposeu els vostres punts de vista sobre la globalització, els moviments en contra, les solucions guvernamentals i ciutadanes, etc. Segurament vos vindrà molt bé comptar amb alguna informació més per contrastar els vostres punts de vista i ampliar-los més enllà.
     
    RECURSOS:


    El PRODUCTE FINAL de tot aquest procés es materialitzarà en els vostres blocs. Caldrà fer una entrada al bloc que mostre les dues fases del treball:
    1. El vostre power point amb les imatges i documents audiovisuals sobre la globalització i les seues conseqüències
    2. La solució concreta que proposeu explicant de manera escrita, visual i/o audiovisual en què consisteix i envers quins problemes està relacionada,  junt a la redacció amb la vostra reflexió crítica

      Cal fer alguna cosa, no cregueu?
      Som el futur!
      Sou el futur!


      Mireu l'exemple de Rachel Corrie o cliqueu en www.rachelcorrie.org

      0 Responses

      Publica un comentari a l'entrada