Ana Estela i Gallach
JA HI SÓN TOTS ELS TREBALLS CORREGITS!! Ja sé que he tardat prou, però de vegades les coses no són com u vol (ni vosaltres ni jo), sinó com podem ser. En tot cas, FELICITACIONS PEL TREBALL FET.  Ha estat un goig poder revisar traquil.lament el vostre treball i comprovar els avanços que heu realitzat durant el curs a l'assignatura, al treball en equip i també a les eines del bloc.

Queden algunes correccions per fer en alguns treballs i als comentaris en teniu les orientacions. Comenceu ja a revisar. Estaria fenomenal poder deixar tancat el procés abans de Pasqua. Mireu d'acabar abans del divendres 15 d'ABRIL.

Ací un petit recordatori de les exposicions. Espere que ningú tinga inconvenient en aparéixer a les fotos. Si algú el té, que no dubte en comunicar-m'ho.


¡Tus propias imágenes en una Slideshow para MySpace, Facebook, orkut o tu página web!mostrar todos los imagenes de esta slideshow
1 Response
  1. Ha estat un goig poder revisar traquil.lament el vostre treball i comprovar els avanços que heu realitzat durant el curs a l'assignatura, al treball en equip i també Top Assignment Writing Service


Publica un comentari a l'entrada