Ana Estela i Gallach

 Eren més de les 10 de la nit i encara no havia eixit la llista de guanyadors dels IV Premis Edublogs de l'Associació ESPIRAL, Educació i Tecnologia. De Twitter a Facebook i a l'inrevés, buscant alguna informació. Res. Ja quasi a les 11 hores de la nit ... La tenim!

 

 

ESTEM D'ENHORABONA! 

SOM ELS GUANYADORS EN LA CATEGORIA DE BLOCS D'ALUMNES DE BATXILLERAT!

 Moltíssimes felicitacions a tots els guardonats en aquesta IV edició dels Premis Espiral Edublocs i molt especialment, al bloc de Centre 400 Colps de l'Escola Gavina de Picanya, dirigit per Jordi Orts,  que també ha rebut el 3r premi a la seua categoria, però sobre tot a l'alumnat de Batxillerat de Florida CES, que són els veritables guanyadors d'aquest premi, els protagonistes d'aquest planetari format  per més de 60 blocs. Per haver-se engrescat amb la filosofia i els blocs amb mi, per estar disposats a aprendre cada dia a ser i fer un poc millor.

El nostre agraïment a l'Associació Espiral per la seua tasca i per aquest reconeixement  Gràcies per promoure la formació del professorat i el coneixement de tantes i tantes meravelloses experiències educatives de les que tots i totes aprenem.

ENS VEGEM EN MADRID EL DIA 5 DE JUNY.
Labels:
0 Responses

Publica un comentari a l'entrada