Ana Estela i Gallach


Ets creacionista i creus que el món és perfecte, una obra magnífica que sols pot ser creada per un ésser meravellós? O és dels que pensa que estem emparentats a la resta dels éssers vius, que estem ací per una estranya combinació d'atzar i necessitat i que fins i tot podríem no estar o desaparèixer? O els dels que no ho té encara clar, no ho ha pensat massa ... o no l'interessa el tema?

Comencem-hi.

Introducció creacionisme_evolucionisme

View more presentations or Upload your own.


Aquest interessant debat està servit a la lectura Animal sense ànima de Maite Miravet, que abordarà la qüestió sobre la disputa entre aquestes dues concepcions de la Naturalesa i del món a través de la recreació literària d'un cas real a l'Estat d'Arkansas en EUA, la legislació del qual podria ser com ...

Resolución HB2972 (Diputados) y SB3229 (Senadores) del Estado de Tennessee, EEUU, introducida por el diputado Zene Whitson, considerado por el Comité de Educación de la Cámara de Diputados y el Subcomité K-12 del Comité de Educación del Senado, 21/02/1996.

“Sección 49-6-1012. Ningún maestro ni administrador en un agente educativo local enseñará la teoría de la evolución excepto como teoría científica. Cualquier maestro o administrador que enseñe dicha teoría como un hecho comete insubordinación, según se la define en la Sección 49-5-5 01(s)(6), y deberá ser despedido o suspendido según se prevé en la Sección 49-5-511.”

Ací teniu molt de material per preparar la lectura de ANIMAL SIN ALMA de Maite Miravet, que es troba a LECTURAS PARA ESTRENARSE EN FILOSOFIA. Ed. Diálogo. Valencia.

  • la guia didàctica del tema
  • un web per repassar els conceptes bàsics sobre l'evolucionisme
  • alguns materials complementaris en vídeo sobre l'evolucionisme i les seues conseqüències filosòfiques que podeu escoltar i resumir-vos.

GUIA DIDÀCTICA



LECTURA GUIADA. DOSSIER ACTIVITATS.




Un material de FILÒPOLIS per repassar les nocions bàsiques:

Uns vídeos de VILAWEB TV en commemoració del 200 aniversari de Darwin que aclariran de manera breu alguns aspectes bàsics.

DARWIN: VISIONS I PREJUDICIS SOBRE LA NATURA



DARWIN I LA RELIGIÓ



DARWIN I LA POLÍTICA 
0 Responses

Publica un comentari a l'entrada