Ana Estela i Gallach
Lucidesa de Sandra Gobet
Ací teniu algunes propostes per mantenir actualitzats els vostres coneixements i millorar la pràctica de l'escriptura filosòfica en qualsevol de les seues formes.



  1. La col.lecció Lecturas para estrenarse en ... de l'editorial Diálogo conté reculls de lectures filosòfiques breus i adaptades  per a públic no expert.  Contenen propostes d'activitats concretes i redaccions. Són especialment interessants les monografies dedicades a la Filosofia i l'Ètica.
  2. Textos d'assaig que inciten a la lectura atenta, l'esquematització de l'argumentació i fins i tot permeten escriure alguna redacció filosòfica a propòsit dels temes tractats: veure en ARGUMENTS QUE EN PARLEN D'EMOCIONS o QUÈ PUC FER SI HE APROVAT.
  3. El cinema també ha plantejat temàtiques filosòfiques, inspirades de manera més o menys directa al pensament d'alguns autors i autores.  Han de ser l'excusa per analitzar amb aprofundiment els problemes i temes, les tesis defensades, altres posicionaments crítics o no amb elles, etc.  Vos presentem un model de treball que anomenem RESSENYA FILOSÒFICA que pot servir-vos de guia en la reflexió crítica sobre aquestes propostes i els temes amb els quals estan relacionades:
0 Responses

Publica un comentari a l'entrada