Ana Estela i Gallach
A sovint les reflexions no són alienes a les emocions, sinó més bé ens mostren que darrere dels nostres arguments estan les nostres pors, febleses o resistències més grans. La raó i el cor van unides a les nostres paraules, a  les nostres argumentacions i, en certa mesura, és fal.laç el dilema moral clàssic que confronta la raó i la passió.

He sabut aquestos dies un poc més de les vostres pors, de les vostres preocupacions i temors doncs fluïen a través de la força, la contundència, la intensitat de les vostres paraules. En el fons, crec que era el missatge. Tal vegada estiga equivocada, haureu d'avisar-me, però en tot cas, vullc ajudar-vos, vull fer-vos la travessa un poc més fàcil.

Vos propose de nou uns treballs voluntaris. Aquesta vegada seran lliurats només tornar de Pasqua el dia 3 de Maig, però és fonamental fer alguns esborranys i que els revisem conjuntament abans d'aquesta data. Així, cal posar-se ja mans a l'obra.

Vos propose algunes lectures i la realització d'un treball d'acord a les instruccions del document: la ressenya filosòfica que hi trobareu en procediments.

  1. "Animal sin alma" de Maite Miravet o "¿Por el progreso a la barbarie? "de Josep Martínez Santafe , els dos en Lecturas para estrenarse en Filosofia, Ed. Diálogo
  2. Cómo nos venden la moto de Noam Chomsky i Ignaci Ramonet, Ed. Icaria
  3. El gobierno en el futuro de Noam Chomsky, Ed. Anagrama.
  4. Política per a joves inquiets d'Enric Senabre. Ed. Bromera. València. 2010
  5. El sabor de la ciutadania d'Enric Senabre. Ed. Bromera. València.
  6. NEW La gran migración d'Hans Magnus Enzensberger. Anagrama.
La gran majoria hi són disponibles a la biblioteca de l'escola.
0 Responses

Publica un comentari a l'entrada