Ana Estela i Gallach
El cinema ens ha deixat obres meravelloses, inoblidables que a més de belles, obrin un fum de possibilitats a la reflexió, a la crítica, al debat. He triat unes quantes com a life-motiv dels treballs voluntaris per a aquest trimestre. El que vos propose és fer una ressenya filosòfica en la qual analitzeu un o varios dels temes que s'hi analitzen d'acord a les orientacions que trobareu als documents adjunts.

 Recordeu que cal usar els vostres coneixements filosòfics. Totes les propostes són de temàtica moral i per tant són aplicables els continguts estudiats durant el trimestre. A més a més, cal fer un treball d'elaboració personal i que estiga molt ben escrit i argumentat. Es presentarà als vostres blocs i també en paper abans del dia 28 de gener de 2011. Es convenient que m'indiqueu l'adreça on heu publicat al treball junt amb les vostres dades personals.
Alguns fragments en vídeo per si vos ajuden a fer la tria:

MONSTER                                                                                       MI VIDA SIN MÍLAS AMISTADES PELIGROSAS                                                   MILLION DOLLAR BABY

Etiquetes de comentaris: , edit post
Reaccions:  
0 Responses

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails

Vinyetes filosòfiques

Blocs alumnes 08-09

Blocs alumnes 09-10

Blocs 1A

Blocs 1B

Blocs 1 C

G0: Anglès

G1: BT i CCSS

G2: Salut i CCSS