Ana Estela i Gallach
Ja hi som de nou a l'escola. Fred i pluja fora. Aigua dins de classe. En tenim ja una proposta per als 3 batxillerats de nous agrupaments. Una part de l'alumnat no en sabeu res encara però demà en tindreu notícies. S'han tingut en compte les vostres peticions i suggeriments i també la valoració que nosaltres -Empar i jo mateixa - hem fet del rendiment del treball de grup. Per facilitar l'organització, l'alumnat de 1B de les dues modalitats no estarà barrejat.
A hores d'ara, el repte és més gran: treballar de manera interdisciplinar i als mateixos agrupaments el projecte AGORA: Víctimes del fanatisme, que està descrit a l'entrada anterior; i sobre tot  aprendre de l'experiència i no tornar a repetir els mateixos errors ni individuals ni col.lectius: animeu i animeu-se al treball i batalla contra els/les ressistents.

COL.LABORAR NO SIGNIFICA DONAR CARTA BLANCA A L'ABÚS.

P.D:
1. El document anterior és la versió definitiva de tot el projecte i no sols la part inicial de filosofia sobre el mite de la caverna. CONVÉ QUE TORNEU A FER UNA IMPRESSIÓ CADASCUN DELS ALUMNES PER PODER CONSULTAR A TOTHORA. 
2. Cal indicar-me quins són els blocs que aneu a utilitzar a hores d'ara i no estaria de més que fereu una primera entrada presentant el nou treball i l'equip.





Labels:
0 Responses

Publica un comentari a l'entrada