Ana Estela i Gallach
Enguany com des de fa uns anys, els alumnes de segon de Batxillerat varen fer un treball cooperatiu sobre les matemàtiques arran del llibre VII de la República de Plató. Com que a l'escola és molt habitual de tenir alumnes amb formació musical, fins i tot prou avançada, sempre hem aprofitat per què ells i elles siguen els que ens expliquen els avanços al camp de la música que aportaren els pitagòrics i quines eren les idees de Plató al respecte de l'Harmonia en la formació dels guerrers que han d'ocupar les màximes responsabilitats del govern de la polis ideal, Calípolis.
Les noves tecnologies ens ofereixen l'oportunitat de mostrar-vos una xicoteta mostra del que els alumnes han fet durant els dos darrers anys. Llàstima que sols hem pogut rescatar unes fotos de les grabacions d'enguany. No som uns experts en el vídeo i a més la càmera no funcionava, però aquest petit record per a vosaltres, els que ja no hi esteu i també els que esteu a punt d'abandonar-nos.



Molts alumnes ens haveu regalat la vostra música. Gràcies a tots i totes. Per a Roser i Toni, que estan a la Universitat i al Conservatori, un bes.



0 Responses

Publica un comentari a l'entrada